اطلاعات پرداخت های خزانه داری کل کشور عمومی شد

اطلاعات پرداخت های خزانه داری کل کشور به صورت الکترونیکی منتشر شد و در دسترس عموم قرار گرفت.
 
رحمت الله اکرمی، معاون نظارت مالی وزیر اقتصاد و خزانه دار کل کشور گفت: براساس دستور رییس جمهور در خصوص تکریم حقوق شهروندی و ابلاغ ضوابط اجرایی بودجه 1397، کلیه پرداخت های مرتبط با هزینه های عمومی دولت از امروز در اختیار عموم مردم قرار گرفته است. 
اکرمی افزود: به دنبال دستور صریح رییس جمهور و ماموریتی که وزیر امور اقتصادی و دارایی به این معاونت محول کرد، طی ماه های اخیر زیرساخت ها و مقدمات این موضوع فراهم شد که از روز شنبه اول اردیبهشت 1397 عموم مردم می توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی وزارت امور اقتصادی و دارایی به آدرس  mefa.ir تحت عنوان «گزارش پرداخت های خزانه داری کل کشور» در جریان جزییات های پرداخت های دولت از محل بودجه عمومی کشور قرار گیرند.
خزانه دار کل کشور گفت: هم اکنون اطلاعات پرداخت های فروردین 97 قابل دسترسی است و از این پس اطلاعات مربوط به پرداخت ها به طور مستمر به روزرسانی خواهد شد.
براساس آخرین به روز رسانی این گزارش مربوط به دوم اردیبهشت ماه، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات و سازمان فضایی ایران تنها نهادهای زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هستند که از خزانه داری در سال جاری بودجه گرفته اند و حتی خود وزارت فاوا نیز پولی امسال دریافت نکرده است.
در میان نهادهای مرتبط با حوزه فاوا نیز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در همین ابتدای سال بودجه قابل توجهی دریافت کرده است که البته ماموریت هایی فراوانی علاوه بر نقش آفرینی در حوزه فاوا دارد.
نکته دیگر اینکه نهادهای مربوط به صنعت فضایی کشور شامل مرکز ملی فضایی، پژوهشگاه فضایی و سازمان فضایی در مجموع نزدیک به 11 میلیارد ریال در همین ابتدای سال از دولت پول گرفته اند.
دریافت بودجه 900 میلیون تومانی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم انسانی از دولت نیز قابل توجه است.
این مرکز به ریاست حمید شهریاری معاون آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اداره می شود و خود را بزرگ ترین تولید کننده نرم افزارهای اسلامی معرفی کرده است. دفتر اصلی این مجموعه در قم است اما در تهران نیز دو دفتر دارد و در توضیحات مربوط به آن آمده است که استقلال مالی دارد و غیر انتفاعی است: «مركز تحقیقات كامپیوتری علوم اسلامی، نهادی پژوهشی است که برای سهل‏ کردن دسترسی به منابع و متون علوم اسلامی و فرهنگ دینی و مقدمات مربوط به آن با استفاده از فن‏آوری اطلاعات و ارتباطات، و توسعه و تعمیم آن در حوزه‏ های علمیه و مجامع فرهنگی داخلی و بین‏ المللی تشكیل شده و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی، اداری و استخدامی به صورت غیر انتفاعی است».
راه اندازی کتابخانه های دیجیتال، چند سایت و دانشنامه از فعالیت های این روزهای این مرکز به شمار می رود و باید دید بابت کدام یک از این فعالیت ها از دولت نزدیک به یک میلیارد تومان در همین ابتدای سال بودجه دریافت کرده است.