با نگهداری گوشت در یخچال از بیماری تب کریمه کنگو در امان باشید

مطلب با نگهداری گوشت در یخچال از بیماری تب کریمه کنگو در امان باشید برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است. - تکراتو - اخبار روز تکنولوژی - - https://techrato.com/

برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو لازم است گوشت دام تا مدت ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری شود. به گزارش تکراتو، رئیس انجمن متخصصان بیماری‌های عفونی ایران اعلام کرد که با نگهداری گوشت دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال، می‌توان از خطر انتقال بیماری تب کریمه...

مطلب با نگهداری گوشت در یخچال از بیماری تب کریمه کنگو در امان باشید برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است. - تکراتو - اخبار روز تکنولوژی - - https://techrato.com/