تام لی: قیمت بیت کوین به خاطر ارزش شبکه‌ای به ۲۵,۰۰۰ دلار می‌رسد

 
 
تام لی (Tom Lee)، از بنیان‌گذاران فاندسترت (Fundstrat)، می‌گوید قیمت بیت کوین همان منطقی را دنبال خواهد کرد که غول‌های فناوری سیلیکون ولی از آن پیروی کرده‌اند.
 
به گزارش کوین تلگراف، تام لی طی مصاحبه امروزش با برنامه «استریت ساین آسیا» که از سی‌ان‌بی‌سی پخش می‌شود گفت که ارزهای دیجیتال دارایی‌هایی با ارزش شبکه‌ای هستند و این ویژگی‌ای است که آنها را با سهام‌های شرکت‌های موفق یکسان می‌کند.
 
لی که یکی از دوستداران مشهور بیت کوین است این اظهارات را در پاسخ به منطق پشت پیش‌بینی قبلی‌ فاندسترت انجام داد. طبق این پیش‌بینی، قیمت بیت کوین تا سال ۲۰۲۲ به ۲۵,۰۰۰ دلار خواهد رسید.
 
لی ضمن اعلام که این پیش‌بینی سال ۲۰۱۷ و تحت عنوان پیش‌بینی ۵ ساله از قیمت بیت کوین صورت گرفته بود، رسیدن به آن را همچنان آسان خواند و افزود: ارزهای دیجیتال دارایی‌هایی با ارزش شبکه‌ای هستند. این یعنی هر چه افراد بیشتری این دارایی را داشته باشند، ارزش‌شان بیشتر می‌شود. در واقع یک تابع لگاریتمی است. اگر کاربرانش را دوبرابر کنید، ارزشش چهار برابر می‌شود. برای رسیدن به ۲۵,۰۰۰ دلار، فقط به کمی کمتر از ۴ برابر ارزش نیاز دارید، پس یعنی باید کسانی که بیت کوین دارند را دو برابر کنید.
 
لی اعلام کرد که طبق برآوردهای فانداسترت، در حال حاضر نیم میلیون نفر بیت کوین دارند و از آن استفاده می‌کنند، پس تنها کافی است کاربران بیت کوین را به ۱ میلیون برسانیم تا به ارزش ۲۵,۰۰۰ دلار برسیم.
 
لی با اشاره به عملکرد سهام شرکت‌هایی نظیر فیس‌بوک، اپل، آمازون، نتفلیکس و گوگل از زمان عمومی شدن آن‌ها گفت: ۷۰ درصد از سوددهی آنها [از زمان عمومی شدن] توسط رشد جهانی اینترنت قابل توجیه است. به عبارت دیگر، می‌توان یک تابع لگاریتمی در رشد اینترنت و عملکرد آینده ارزهای دیجیتال ترسیم کرد.
 
لی همچنین اظهار داشت که در طولانی مدت، روند بیت کوین بسیار صعودی خواهد بود. او گفت که بازار دارایی‌های دیجیتال در مراحل ابتدایی قرار دارد و در آینده مهره‌های مالی درشت‌تری به این بازار وارد خواهند شد. لی در مصاحبه خود، این روند را با چوب هاکی (به دلیل شکل این چوب) مقایسه کرد!
 
ماه اکتبر، لی گفت که بیت کوین اوایل سال ۲۰۱۹ جهش بزرگی داشت که هم‌اکنون نیازمند تثبیت قیمت است. در همان ماه، لی اعلام کرد که بیت کوین با شاخص S&P 500 هم بستگی دارد و از همین رو نسبت به تغییرات تشدید مقاوم نیست. گفته‌ای که با حرف و حدیث‌های فراوانی همراه بود.