جزئیات هدیه دولت به خبرنگاران از زبان وزیر ارتباطات

«خبرنگاران امروز یکی از تولید کنندگان محتوا در شبکه ملی اطلاعات هستند که امروز ابزارشان متفاوت شده، روزی با روزنامه سر و کار داشتند اما امروز فضای مجازی است».
 محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه دولت با بیان مطلب فوق اعلام کرد: دولت در گذشته برای حمایت از خبرنگاران  مصوباتی داشت، امروز هم ما پیشنهاد دادیم به خبرنگارانی که در جامعه خبری کشور فعالیت می‌کنند و ابزار اصلی کارشان فضای مجازی است اینترنت رایگان داده شود که رئیس جمهوری نیز با این پیشنهاد موافقت کرد. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ظرف یکی دو روز آینده سایت ثبت نام باز خواهد شد، اظهار داشت: خبرنگارانی که در جامعه خبری کشور فعالیت می کنند می‌توانند ثبت نام کنند. با وزارت ارشاد باید هماهنگی لازم صورت گیرد و لیست خبرنگاران باید مشخص شود.
مشکلات مردم با وسایل ارتباطی شنیده می‌شود
«بسیاری از شهرهایی که به آنها سفر کردم، مشکلات زیادی نظیر مشکلات آب و برق داشتند، اما درخواست مردم آن مناطق بهبود روند ارتباطی بود؛ صدای مشکلات مردم با وسایل ارتباطی به‌گوش می‌رسد.»
به‌گزارش ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی با بیان مطلب فوق عنوان کرد: در سال‌های نه چندان دور و کمتر از ۱۰ سال آینده اقتصاد دیجیتال مهم‌ترین بخش اقتصاد دنیا می‌شود. شرکت‌های اول دنیا، شرکت‌های فناوری اطلاعات هستند. یک جمعیت عظیم تفکراتش را در یک شبکه به اشتراک می‌گذارد و ما می‌توانیم از آنها استفاده کنیم.
وی همچنین گفت: در یک سال گذشته حدود ۱۴.۵میلیارد تومان برای توسعه فناوری ارتباطات در روستاهای شهرستان نیشابور هزینه شده است. در این سفر ۲۴ میلیارد تومان نیز اختصاص داده‌ایم تا مشکلات باقی مانده حل شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: ۱۳ سایت از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و پروژه (USO) توسط همراه اول راه‌اندازی خواهد شد. ۸ سایت در شهرستان نیشابور باید راه‌اندازی شود که در چهار ماه آینده این اتفاق خواهد افتاد.
 
شبکه ملی اطلاعات از 70 درصد توان داخلی بهره می برد
 
نایب رئیس شرکت ارتباطات زیر ساخت گفت: در تجهیزات غیرفعال شبکه ملی اطلاعات از ۷۰ درصد توان داخلی و در تجهیزات فعال این شبکه از ۱۵ درصد توان بومی استفاده شده است.
به‌گزارش مهر، سجاد بنابی درباره استفاده از توان بومی در تجهیزات زیرساختی شبکه ملی اطلاعات گفت: استفاده از تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری در لایه‌های مختلف شبکه ارتباطات زیرساخت شامل چند قسمت می‌شود که در برخی از قسمت‌ها با توجه به ظرفیت ایجاد شده در داخل کشور، از تجهیزات بومی استفاده می‌کنیم. وی با بیان اینکه در حوزه برخی تجهیزات زیرساختی اکثر مواد اولیه در تمام شبکه‌های زیرساختی دنیا از سمت چند شرکت معدود خارجی تأمین می‌شود، اضافه کرد: اما در حوزه تجهیزاتی مانند تار، کابل و فیبر نوری و نیز تجهیزات لایه انتقال از تجهیزات داخلی در کشور استفاده شده است. بنابی تصریح کرد: در حوزه پردازش تار نوری برای فیبر دریایی و فیبر خشکی از تجهیزات یک شرکت داخلی در شبکه ملی اطلاعات استفاده کرده‌ایم.