سایز نمایشگر آیفون ۲۰ پرو و پرو مکس فاش شد؛ افزایش جزئی ابعاد و وضوح تصویر

در حالی که مدت زیادی از عرضه آیفون ۱۸ پرو و آیفون ۱۸ پرو مکس نگذشته، نخستین اطلاعات درباره نمایشگر نسل بعدی گوشی‌های حرفه‌ای اپل منتشر شده است. طبق این گزارش، اپل در مدل‌های سال آینده تغییر بزرگی در ابعاد نمایشگر ایجاد نمی‌کند، اما اندازه و وضوح پنل هر دو مدل اندکی افزایش خواهد یافت.

این گوشی‌ها فعلاً با نام‌های آیفون ۲۰ پرو و آیفون ۲۰ پرو مکس شناخته می‌شوند. دلیل این نام‌گذاری احتمالی، بیستمین سالگرد معرفی نخستین آیفون در سال آینده است؛ بر همین اساس، انتظار می‌رود اپل نام‌گذاری معمول خود را تغییر دهد و از عرضه مدل «آیفون ۱۹» صرف‌نظر کند.

مشخصات احتمالی نمایشگر آیفون ۲۰ پرو

به گفته Digital Chat Station در شبکه اجتماعی Weibo، آیفون ۲۰ پرو به نمایشگری ۶.۴۱ اینچی مجهز خواهد شد. وضوح این پنل نیز ۱۲۳۶ در ۲۶۸۶ پیکسل اعلام شده است.

در مدل بزرگ‌تر، یعنی آیفون ۲۰ پرو مکس، اندازه نمایشگر به ۶.۹۶ اینچ می‌رسد و وضوح تصویر آن ۱۳۴۰ در ۲۹۱۲ پیکسل خواهد بود.

گزارش مذکور همچنین به حاشیه‌های بسیار باریک در هر چهار طرف نمایشگر اشاره می‌کند. ظاهراً اپل قصد دارد بریدگی مربوط به دوربین سلفی را نیز به یک حفره بسیار کوچک در نمایشگر محدود کند.

آیفون ۲۰ پرو18

مقایسه با آیفون ۱۸ پرو

برای درک میزان تغییرات، آیفون ۱۸ پرو به نمایشگر ۶.۳ اینچی با وضوح ۱۲۰۶ در ۲۶۲۲ پیکسل مجهز شده است. آیفون ۱۸ پرو مکس نیز پنلی ۶.۹ اینچی با وضوح ۱۳۲۰ در ۲۸۶۸ پیکسل دارد.

بنابراین، در صورت صحت این اطلاعات، آیفون ۲۰ پرو و آیفون ۲۰ پرو مکس از نظر اندازه نمایشگر تنها چند دهم اینچ بزرگ‌تر خواهند شد و افزایش وضوح تصویر نیز محدود خواهد بود.

مدل اندازه نمایشگر وضوح تصویر
آیفون ۱۸ پرو ۶.۳ اینچ ۱۲۰۶ × ۲۶۲۲
آیفون ۱۸ پرو مکس ۶.۹ اینچ ۱۳۲۰ × ۲۸۶۸
آیفون ۲۰ پرو ۶.۴۱ اینچ ۱۲۳۶ × ۲۶۸۶
آیفون ۲۰ پرو مکس ۶.۹۶ اینچ ۱۳۴۰ × ۲۹۱۲

در مجموع، شایعه جدید نشان می‌دهد اپل احتمالاً در نسل بیستم آیفون به‌جای افزایش چشمگیر اندازه نمایشگر، روی کاهش حاشیه‌های اطراف پنل و کوچک‌تر کردن حفره دوربین سلفی تمرکز خواهد کرد. البته این اطلاعات هنوز رسمی نیستند و مشخصات نهایی گوشی‌های سال آینده ممکن است تغییر کند.

نوشته سایز نمایشگر آیفون ۲۰ پرو و پرو مکس فاش شد؛ افزایش جزئی ابعاد و وضوح تصویر اولین بار در آی‌ تی‌ رسان منتشر شد.