موتو زد ۲ پلی موتورولا در TENAA چین رویت شد
تاکنون اخبار مختلفی از مدل جدید خانواده موتو زد ۲ منتشر شد که از جمله باید به موتو زد فورس و زد ۲ پلی اشاره کرد. زد ۲ پلی حتی در کنار نسل اول موتو زد آشکار شده و حال نوبت به TENAA رسیده تا این محصول جدید موتورولا را آشکار سازد.
در TENAA گوشی هوشمندی به شماره مدل XT1710-08 ذکر شده و با توجه به تصاویر آشکار، گوشی مذکور از ماژول دوربینی همانند نسل قبل بهره گرفته و بخش زیرین آن نیز یک فلاش LED کار شده است. در تصویر دیگر نیز پنل جلو با کلید فیزیکی Home همراه بوده و دوربین سلفی نیز در این پنل تعبیه شده است.
با توجه به مشخصات ذکر شده در TENAA، گوشی هوشمند موتو زد ۲ پلی از صفحه نمایش ۵.۵ اینچی FullHD اولد، پردازنده ای با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتزی، حافظه رم ۴ گیگابایتی، حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی و اسلات کارت میکرو اس دی بهره می برد. در بخش دوربین، یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی به عنوان دوربین اصلی و سنسور سلفی ۵ مگاپیکسلی به کار گرفته شده است تا پیکربندی مناسبی برای بخش عکس برداری/فیلم برداری آن به وجود آمده باشد. وزن Moto Z2 Play تنها ۱۴۵ گرم و ابعاد آن ۱۵۶*۷۶*۵ میلیمتر است. همچنین باتری ۲۸۲۰ میلی آمپر ساعتی در این گوشی به کار گرفته شده است.
به هر حال برای کسب جزئیات بیشتر باید به انتظار ادامه داد.
.
منبع: mobilescout
مطلب موتو زد ۲ پلی موتورولا در TENAA چین رویت شد برای اولین بار در وب سایت تکرا - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است.

