۵ دلیل برای اینکه شیائومی Mi 6 نخرید!

5 دلیل برای اینکه شیائومی Mi 6 نخرید!

کشور چین مملو از استارتاپ‌های مختلفی است که می‌خواهند اسم و رسمی پیدا کنند. یکی از همین‌ها شیائومی است. استارتاپی که فعالیتش را هفت سال پیش شروع کرد و حال تبدیل به برندی نام آشنا شده است.

این کمپانی گستره وسیعی از محصولات را تولید می‌کند، از چراغ مطالعه و ترازوی هوشمند گرفته تا لپ‌تاپ و اسمارت فون! شیائومی، گوشی Mi6 را به عنوان پرچم‌دار امسال معرفی کرد تا عرصه را برای رقیبان قدرتمندی همچون گلکسی S8 و ال‌جی G6 تنگ‌تر کند. بماند که خود شیائومی هم توسط برندهای هم‌وطن تهدید می‌شود. با اینکه این اسمارت فون جنبه‌های خوب زیادی دارد اما نباید از اشکالات و ضعف‌های آن چشم پوشی کرد. ما در این مطلب برای شما 5 دلیل لیست می‌کنیم تا بدانید Mi 6 چندان هم انتخاب خوبی نیست!

در لباس اعیان

اولین بار که Mi 6 را در دست بگیرید، احساس یک هندست لوکس و گران قیمت را به خوبی منتقل می‌کند. اما وقتی با دقت بیشتری به این محصول نگاه کنید، متوجه شباهت‌‌هایی بین این گوشی و honor 8 می‌شوید.

از دوربین‌ دوگانه تا قاب پشتی شیشه‌ای، همه و همه تقلید است! انگار شیائومی زحمت طراحی جدید را به خود نداده و از همان شکل و شمایل Mi 5s در این گوشی استفاده کرده که تا حدودی ما را به یاد اچ‌تی‌سی و ناکامی‌هایش می‌اندازد. حاشیه‌های زیاد بالا و پایین در قاب جلو در ذوق می‌زند و Mi 6 را یک پله پایین‌تر از پرچم‌دارهای امسال قرار داده است. رقیبانی که به Dolby Vision یا صفحه‌ نمایش بی‌نهایت مجهز شده‌اند و دل کاربران را می‌برند.

این دوست داشتنی کجاست؟

با کمی نگاه کردن به دور و بر Mi 6 با این حقیقت تلخ روبه رو شدیم «جک 3.5 میلی متری صدا نیست!» بله! انگار این کار تبدیل به یک بیماری مسری شده که می‌خواهد تمام اسمارت فون‌ها را به خود آلوده کند.

وضعیت حتی از این هم بدتر شد؛ در جعبه Mi 6 هیچ ایرفون بی‌سیمی قرار ندارد! از این رو باید بگوییم باید دوباره سر کیسه را شل کرده و هدفون بی‌سیمی بخرید. البته در جعبه این گوشی یک رابط USB Type-C به جک 3.5 میلی متری صدا وجود دارد، اما وصل کردن یک رابط تنها نارضایتی را افزایش می‌دهد و مایه دردسر می‌شود!

گذشته از این، کیفیت صدای اسپیکر Mi 6 در حد رقبا نیست و با اینکه استریو است اما حس و حال بلندگوهای Boom Sound را به شما نمی‌دهد.

ماهی نصفه!

Mi 6 توانسته با حذف جک 3.5 میلی متری صدا تا حدی ضد آب شود که اصطلاحا به آن Splash resistant می‌گویند. ولی در مقابل رقبا که گواهینامه IP68 یا IP67 را دریافت کردند، هیچ حرفی برای گفتن ندارد. اگر از آن دسته کسانی هستید که به گرفتن عکس در زیر آب علاقه مندید، از خریدن این گوشی منصرف شوید و به انتخاب‌های بهتری فکر کنید.

ردپایی از تفکرات اپل در شیائومی

همان طور که می‌دانید اپل معتقد است که باید همه چیز در دستگاه‌هایش به اندازه باشد. وفاداری به این قانون نانوشته را می‌توان در صفحه نمایش رتینای آی‌فون به وضوح دید. اما صنعت رو به توسعه واقعیت مجازی، روی این تفکرات بیش از پیش سایه انداخته و نیاز به رزولوشن بیشتر کاملا محسوس است.

صفحه نمایش Mi 6 با فن‌ آوری LCD IPS تولید شده و همچنین با رزولوشن فول اچ‌دی که چگالی 428 پیکسل بر اینچ را ایجاد کرده است. با اینکه چشم انسان قادر به دیدن این پیکسل‌ها حتی از فاصله نزدیک نیست اما برای استفاده از واقعیت مجازی این تعداد پیکسل کافی نبوده و رزولوشن‌های QHD مناسب‌تر است.

احتمالا اپل مجبور شود در آی‌فون بعدی از رزولوشن بالاتری استفاده کند، آن زمان شاید شیائومی هم وادار به این کار شود. در آخر باید بگوییم اگر این گوشی را برای استفاده در هدست واقعیت مجازی خریداری می‌کنید، باید بدانید گزینه‌های معقول‌تری چون S7 edge با صفحه نمایش AMOLED و رزولوشن QHD وجود دارد.

در بحبوحه بازار سیاه

گوشی Mi 6 قیمت بالایی نسبت به نسل قبل خود دارد و آن جادوی شیائومی که محصولاتی با برچسب قیمتی وسوسه انگیز را ارائه می‌داد، حالا در پرچم‌دار امسال از بین رفته و بسیاری از طرافداران این برند یا حتی کسانی که منتظر این گوشی بودند را دلخور کرد.

موجودی سایت شیائومی هم به آنی تمام می‌شود؛ به طوری که هنوز دکمه Buy را لمس نکرده‌اید با پیام «موجودی تمام شد!» مواجه می‌شوید. تنها راه باقی مانده برای گرفتن این دستگاه مراجعه به بازار سیاه است. قیمت Mi 6 در این بازار 450 دلار است، بنابراین این موبایل در دسته اسمارت فون‌های نسبتا گران جای می‌گیرد.

حدود قیمت Mi 6 64GB: یک میلیون و هفتصد هزار تومان
حدود قیمت Mi 6 128GB: دو میلیون تومان

همان طور که در بالا ذکر کردیم، قیمت این گوشی به صورت سرسام آوری افزایش یافته و به ‌Mi 6‌ نمی توان لقب مقرون به صرفه بودن را داد.

نوشته 5 دلیل برای اینکه شیائومی Mi 6 نخرید! اولین بار در پدیدار شد.