سونی اکسپریا XA3 با تراشهای قدرتمند در بنچمارک گیکبنچ ظاهر شد
دیوایس جدیدی از شرکت سونی با شماره مدل H4493 در بنچمارک گیکبنچ رویت شده که حدس زده میشود گوشی اکسپریا XA3 و یا یکی از توابع آن با پسوندی مانند پلاس یا اولترا باشد. نکته جالب توجه در این مورد، تجهیز این دستگاه به سختافزاری قدرتمند است که نوید عملکردی فوقالعاده را میدهد.
مطابق اطلاعات درج شده در این بنچمارک، دیوایس مذکور به تراشه اسنپدراگون ۶۶۰ مجهز شده که نشان میدهد سونی قصد دارد جهشی بزرگ را در زمینه عملکرد این دستگاه در مقایسه با نسلهای قبلی ایجاد کند. بد نیست بدانید گوشی اکسپریا XA2 که سال گذشته معرفی شده بود، از تراشه اسنپدراگون ۶۳۰ بهره میبرد که از چیپست اسنپدراگون ۶۶۰ حاضر در نسل جدید که ژاپنیها آن را اولین بار در دستگاههای خود مورد استفاده قرار دادند، به مراتب ضعیفتر است.
در باب مقایسه باید بدانید در تراشه اسنپدراگون ۶۳۰ از هشت هسته کورتکس A53 با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز استفاده شده است. این در حالی است که تراشه اسنپدراگون ۶۶۰ از چهار هسته قدرتمند کریو ۲۶۰ طلایی (بر پایه کورتکس A73) با فرکانس ۲.۲ گیگاهرتز در کنار چهار هسته کریو ۲۶۰ سیلور (بر پایه کورتکس A53) دیگر با فرکانس ۱.۸ گیگاهرتز بهره میبرد. ضمن آنکه واحد پردازش گرافیکی (GPU) و پردازشگر سیگنال دیجیتال (DSP) اسنپدراگون ۶۶۰ بهتر از نمونههای موجود در اسنپدراگون ۶۳۰ است.
آنگونه که در تصویر فوق مشاهده میکنید، گوشی اکسپریا XA3 توانسته در بخش تک هستهای و چند هستهای به ترتیب امتیازهای ۸۵۳ و ۴۱۷۲ را کسب کند. البته امتیازاتی که این دیوایس در این بنچمارک کسب کرده، به هیچ وجه با توان تراشه آن مطابقت ندارد. گوشیهای مجهز به این چیپست عموما در بخش تک هستهای امتیازی حوالی عدد ۱۶۰۰ کسب کرده و در بخش چند هستهای نیز به امتیاز حدود ۵۸۰۰ میرسند. شاید بتوان دلیل این امر را قرار داشتن این دستگاه در مراحل اولیه توسعه دانست؛ زیرا نسخه سیستمعامل اندروید آن نیز ۸.۰ ذکر شده که خود عجیب است. مقدار رم دستگاه نیز ۶ گیگابایت ثبت شده که سال گذشته تنها در اکسپریا XA2 پلاس چنین ظرفیتی از حافظه رم را دیده بودیم. بنابر شایعات قبلی، اکسپریا XA3 به نمایشگری فول اچدی با رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۰۸۰ پیکسل مجهز خواهد شد که نسبت تصویر ۱۸ به ۹ را رقم خواهد زد.
نوشته سونی اکسپریا XA3 با تراشهای قدرتمند در بنچمارک گیکبنچ ظاهر شد اولین بار در وبسایت فناوری پدیدار شد.