بهترین صرافی‌های آنلاین برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال در ایران را بشناسید

خرید و فروش بیت کوین، اتریوم، تتر، ترون، ریپل و سایر ارزهای دیجیتال، برخلاف تصور عموم، امری ساده در کشورمان محسوب می‌شود که همه علاقه‌مندان به سرمایه‌گذاری در این بازار رو به رشد، قادر هستند تا با استفاده از سایت‌های مطمئن در این امر، اقدام به معامله کنند.

رمز ارزها، دارایی‌ها با ارزشی هستند که برخلاف مواردی چون سهام، کاربر قادر است که آن‌ها را حتی در جیب خودش نیز نگاه دارد و به هر کجای دنیا که نیاز داشت، همراه برده و تبدیل به پول نقد کند!

ارزهای دیجیتال با ارزشی چون بیت کوین، حتی به تنهایی قادر هستند به عنوان یک پول نیز ظاهر شده و از طریق آن‌ها جنسی خرید و یا کالای فروخته شده را با دریافت کردنش، مبادله نمود. ماهیت این ارزهای دیجیتال بخاطر غیر متمرکز بودن، تحت نظارت هیچ بانک مرکزی یا ارگانی قرار نداشته و همین امر سبب می‌شود تا بدون توجه به شرایط کشورها، مانند طلا یک دارایی بین‌المللی همیشه با ارزش باشند. همچنین استفاده از بستر بلاک‌چین، از نظر امنیت آن‌ها را در بالاترین سطح ممکن قرار می‌دهد.

حال بسیاری به دنبال این هستند تا بتوانند این رمز ارزهای با ارزش را خریداری کرده و برای خود به عنوان یک دارایی با ثبات نگاه دارند، عده دیگری هم به معامله و خرید و فروش آن‌ها علاقه‌مند هستند. از آنجایی که در کشور ما هنوز قانون دقیقی در این ارتباط تدوین نشده است، پس انجام معامله در مکانی مطمئن، یکی از دغدغه‌های کاربران است و به همین خاطر بر آن شدیم تا چند صرافی آنلاین معتبر را به شما معرفی کنیم که با خیال آسوده در آن‌ها به فعالیت بپردازید.

البته مواردی که قصد معرفی آن‌ها را داریم، پلتفرم‌های معاملاتی آنلاین هستند، یعنی مکانی که در آنجا کاربران با یکدیگر خرید و فروش کرده و این پلتفرم، تنها مقداری پورسانت از محل این تراکنش برمی‌دارد (مانند کارگزاری بورس) و در مقابل، صحت انجام معاملات را تضمین می‌کند و هر زمان هم که کاربر اراده کند، قادر است پول یا ارز دیجیتال خودش را خارج نماید.

این پلتفرم‌های معاملاتی که به اصطلاح P2P نامیده می‌شوند، نمونه‌های مشهوری در دنیا چون بایننس، بیتمکس و… دارد که بخاطر تحریم‌ها، کاربران ایرانی با مشکلات زیادی در آن‌ها مواجه شده و قاعدتا امکان خرید و فروش با ریال و شبکه شتاب را نیز ندارند! پس ما نمونه‌های مشابه ایرانی را برای شما در این مطلب معرفی می‌کنیم تا با خیالی آسوده بتوانید از طریق کارت‌های بانکی خودتان وارد معاملات شوید.

بهترین پلتفرم‌های معاملاتی خرید و فروش ارز دیجیتال در ایران

نوبیتکس

این پلتفرم معاملاتی، در دو نسخه وب و اپلیکیشن اندروید موجود است. در نوبیتکس کاربران قادر هستند تا ۱۱ ارز دیجیتال مختلف را به‌صورت آنی با یکدیگر معامله کرده و در صورت نیاز، آن‌ها را نیز از سیستم خارج کنند.

نوبیتکس به خاطر آنکه قدمت نسبتا بیشتری در مقایسه با سایر رقبا دارد، تعداد معامله‌گران آن از سایر صرافی‌ها بیشتر بوده و به همین خاطر استقبال خوبی از آن شده است. البته همین امر باعث بروز مشکلاتی در چند وقت اخیر نیز گردیده، مثلا پاسخگویی بخش پشتیبانی کند بوده و گاهی اوقات برای برداشت ارزهای دیجیتال همچون اتریوم، با مشکل روبه‌رو می‌شوید.

اپلیکیشن نوبیتکس از طریق مارکت‌هایی چون کافه بازار قابل دسترس است و چند وقت پیش از روی گوگل پلی بنا بر دلایل نامشخصی، حذف شد. البته امکانات اپلیکیشن نوبیتکس در حد چندان بالایی قرار ندارد و حتی از نسخه وب‌سایت آن نیز ساده‌تر است، به همین خاطر اکثر کاربران استفاده از سایت را ترجیح می‌دهند. احراز هویت در نوبیتکس دارای چند سطح مختلف بوده و کاربران با انتخاب هر کدام قادر به فعالیت تا میزان مشخصی خواهند بود.

عضویت در نوبیتکس

مزایای نوبیتکس

کاربران زیاد و سرعت بالا در خرید و فروش
پشتیبانی از ۱۱ ارز دیجیتال
اپلیکیشن اندرویدی
امکان برداشت سریع ارزهای دیجیتال
احراز هویت در سطوح متفاوت

معایب نوبیتکس

پورسانت‌ها به صورت ماهیانه ریست شده و مجدد زیاد می‌شوند
عدم پاسخگویی مناسب در هنگام شلوغی سیستم
مشکل در برداشت برخی از ارزها
رابط کاربری ساده سایت و اپلیکیشن
دریافت کارمزد در هنگام برداشت ریالی


والکس

پلتفرم معاملاتی دیگری که سابقه نسبتا زیادی در کشور ما دارد و روزانه تعداد قابل توجهی معامله در آنجا انجام می‌شود، والکس است. این پلتفرم در نسخه وب ارایه شده و از زمان راه اندازی، تنها ۶ ارز را پشتیبانی می‌کند و خبری از کوین‌های جدید و اپلیکیشن هم نیست!

نسخه موبایل والکس طراحی قشنگ و گویایی دارد و بایستی آن را در مقایسه با نوبیتکس مدرن‌تر دانست که یوآی جذاب‌تری داشته و کاربران قادر هستند تا به خرید و فروش شش رمز ارز بیت کوین، لایت کوین، اتریوم، بیت کوین کش، تتر و دش بپردازند. تعداد کاربران در والکس به اندازه نوبیتکس نیست اما در حد قابل قبولی قرار دارد.

در والکس مقدار کارمزد پرداختی کاربران بر اساس حجم معاملات آن‌ها از ۰.۴ درصد تا ۰.۲ درصد متغیر است اما برخلاف نوبیتکس، به صورت ماهیانه ریست نشده و مبلغ آن ثابت باقی می‌ماند که یک مزیت محسوب می‌شود.

عضویت در والکس

مزایای والکس

رابط کاربری گویا
سطوح ثابت کارمزد
سرعت نسبتا مناسب در برداشت‌ها
پشتیبانی پاسخگو

معایب والکس

کارمزد بالاتر در برداشت کوین‌ها
عدم وجود اپلیکیشن و توسعه نامناسب
پشتیبانی از شش ارز دیجیتال


ارزیف

پلتفرم معاملاتی ارزیف نسبت به والکس و نوبیتکس جدیدتر است و مدت کوتاهی از ورود آن به بازار می‌گذرد، به همین دلیل تعداد کاربر کم‌تری دارد ولی از نظر سطح عملکرد، امکانات و به‌خصوص ارایه اپلیکیشن اندرویدی، یک سر و گردن بالاتر می‌ایستد.

در اپلیکیشن ارزیف، امکانات بسیار زیادی برای کاربر قرار گرفته و به‌خاطر مدل خاص از طراحی، کاربران دارای پروفایل و امکانات بسیار بیشتری هستند. امکاناتی چون محاسبه پورتفوی به صورت ریالی و دلاری در ارزیف قرار گرفته که سبب می‌شود تا معامله گران قادر باشند تا سود و ضرر معاملات خودشان را به‌صورت لحظه‌ای رصد کنند.

در ارزیف همچون نوبیتکس و والکس، کاربران دارای کیف پول اختصاصی هستند و رابط کاربری منحصربه‌فرد آن سبب می‌شود تا معامله‌گران ارتباط بسیار بهتری را با پلتفرم برقرار کنند. همچنین در ارزیف بخش اخبار مرتبط با ارزهای دیجیتال نیز قرار گرفته و نسخه وب آن نیز به تازگی راه اندازی شده است. ارزیف از ۷ ارز دیجیتال پشتیبانی می‌کند که طبق گفته تیم پشتیبانی، به‌زودی به ۹ عدد خواهد رسید و به‌تدریج بر تعداد آن‌ها نیز افزوده خواهد شد.

مقدار کمیسیون دریافتی از کاربران در ارزیف از ۰.۳۵ درصد تا ۰.۱ درصد بسته به حجم معاملات متغیر است که از این نظر، کم‌ترین کارمزد را در بین پلتفرم‌های ایرانی دارد. مانند والکس، این کارمزد ثابت بوده و دچار تغییر نمی‌شود. در ارزیف همچنین کاربران در ۴ سطح مختلف طبقه بندی شده و برای شروع معامله، تنها کافی است مشخصات فردی و بانکی را درج کرده و معامله را آغاز کنند. سرعت بررسی مراحل احراز هویت نیز بسیار سریع بوده و پشتیبانی آن هم معمولا پاسخگویی خوبی دارد.

عضویت در ارزیف

مزایای ارزیف

طراحی عالی با امکانات فراوان در نسخه اپلیکیشن
پایین‌ترین کارمزد در مقایسه با سایر پلتفرم‌ها
توسعه سریع و افزودن کوین‌ها و امکانات جدید در هر نسخه از اپلیکیشن
وجود اخبار و همچنین ساختار سوشال مانند
سطوح مختلف کاربری و احراز هویت سریع و آسان
ارایه شده در دو پلتفرم وب و اندروید
سیستم درآمد زایی منحصر به‌فرد و سه سطحی

معایب ارزیف

حجم معاملات به علت تازه وارد بودن زیاد نیست
بازار معامله با تتر راه اندازی نشده است
نسخه وب به اندازه اپلیکیشن پیشرفته نیست

نوشته بهترین صرافی‌های آنلاین برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال در ایران را بشناسید اولین بار در اخبار فناوری و موبایل پدیدار شد.