رشد ۴۱ درصدی فروش برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی در ۶ ماه

بانک مسکن اعلام کرد: در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال سه میلیون و 16 هزار و 207 فقره برچسب الکترونیکی عوارض آزادراهی به متقاضیان فروخته شد که 41 درصد رشد نشان می دهد.
به گزارش روابط عمومی یانک مسکن، گزارش 6 ماهه تردد خودروها از خطوط مجهز به سامانه پرداخت الکترونیک عوارض جاده‌ای موسوم به «ETC» حاکی از رشد هفت تا حدود 30 درصدی عبور خودروها از این خطوط در نیمه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال است.
در نیمه نخست سال 721 هزار و 891 تردد از خطوط ویژه پرداخت الکترونیک در عوارضی پس از فرودگاه و ورودی شهر قم به شکل «مجاز» بود که در مقایسه با مدت مشابه پارسال حدود 20 درصد رشد داشت. 
همچنین در عوارضی قم به تهران در 6 ماهه نخست امسال 2 میلیون و 74 هزار و 300 تردد مجاز ثبت شد که رشد 13.1 درصدی را رقم زد.
در این مدت 205 هزار و 259 تردد خودروهای فاقد برچسب از خطوط ویژه عوارضی قم به تهران ثبت و 13.2 درصد بر آمار ترددهای غیرمجاز افزوده شد.
پر استفاده‌ترین خط عبوری پرداخت الکترونیک مربوط به عوارضی آزادراه پردیس بودغ زیرا جمعیت بیش از 70 هزار نفری این شهر جدید ناگزیرند به منظور اشتغال یا انجام امور درمانی، تفریحی و سایر خدمات به طور مرتب به شهر تهران سفر کنند.
در 6 ماهه نخست سال سه میلیون و 828 هزار و 975 نوبت از خطوط ویژه پرداخت الکترونیک عوارضی پردیس به شکل مجاز و از سوی دارندگان برچسب استفاده شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 23.7 درصد افزایش یافت.
خودروهای عبوری از خطوط مجهز به تجهیزات پرداخت الکترونیکی عوارض در صورت فقدان برچسب یا اعتبار ناکافی، از سوی اداره راهنمایی و رانندگی 30 هزار تومان جریمه می شوند. 
البته این جریمه بلافاصله اعمال نمی شود و دارندگان برچسب یا حتی کسانی که هنوز برچسب نخریده‌اند، می‌توانند تا 72 ساعت پس از عبور از آزادراه نسبت به خرید برچسب و شارژ اعتبار اقدام کنند تا این جریمه اعمال نشود. 
به گزارش ایرنا، اکنون طول آزادراه های کشور به حدود 2500 کیلومتر رسیده و دولت تدبیر و امید درصد است در پایان برنامه ششم توسعه طول آزادراه های کشور به 7500 کیلومتر افزایش یابد که بیشتر عوارضی های ساخته شده در این آزادراه ها دارای خط عبوری پرداخت الکترونیک خواهد بود.