۵ راه برای کسب درآمد از یوتیوب در سال ۲۰۱۷

5 راه برای کسب درآمد از یوتیوب در سال 2017

یوتیوب می‌تواند پلتفرمی سودمند باشد، تنها اگر از تمام پتانسیل آن استفاده کنید.

در سال ۲۰۱۶، ماهانه ۳.۲۵ میلیارد ساعت ویدیو در YouTube مشاهده شد. آیا شما هم ویدیوهای خود را ارسال کردید و سهمی از این ساعات داشتید؟ بسیاری از فیلمسازان و تولیدکنندگان محتوا توانستند درآمد زیادی از یوتیوب کسب کنند؛ با این حال، فرصت‌های از دست رفته کم نیست.

Justin Odisho، از تولیدکنندگان محتوا در این پلتفرم، راه‌هایی را برای کسب درآمد از یوتیوب معرفی کرده تا همه بتوانند از فرصت‌های پیش رو استفاده کنند. او پنج روش بالقوه پول سازی را بازگو کرده است — ادسنس (AdSense)، بازاریابی واسطه‌ای یا فروش رابطه‌ای، محصولات، خدمات، برندها و اسپانسرها — و امیدوار است که این روش‌ها سودمند و مفید باشند.

معرفی بهترین راه‌های کسب درآمد از یوتیوب

۱. ادسنس

Odisho می گوید ادسنس، که همان سرویس تبلیغاتی گوگل است، روشی عالی و آسان برای شروع پول سازی از بازدیدها و دنبال کنندگان است. او همچنین گفت که این روش نباید تنها راه درآمد شما باشد؛ چرا که مبلغ دریافتی شما به ازای هر ۱,۰۰۰ بازدید ۱ دلار است.

۲. بازاریابی واسطه‌ای

اگر در یک فروشگاه اینترنتی مانند آمازون به عنوان یک بازاریاب واسطه‌ای (affiliate) عضو هستید، می‌توانید با لینک دادن به صفحه محصولات در فروشگاه، به ازای خرید پس از تماشای ویدیو توسط یک شخص، می‌توانید مقداری حق کمیسیون (۵ تا ۱۰ درصد) دریافت کنید.

۳. محصولات

به مخاطبانتان مانند یک کسب و کار نگاه کنید. می خواهید چه چیزی را بفروشید؟ طبق گفته‌های Odisha، اگر کسی توانسته با کانال YouTube خود نرم افزاری را به فروش برساند، پس باید درباره هر فرصت دیگری برای فروش محصولات فیزیکی و دیجیتالی نیز فکر کرد.

۴. خدمات

فراتر از محصولات، امکان فروش خدمات و سرویس‌ها به عنوان یک تولیدکننده محتوا نیز وجود دارد. پس از اینکه تعداد قابل توجهی مخاطب پیدا کردید، مهارت‌های خود را تبلیغ کنید. اگر یک سخنران عمومی هستید، همین را انتخاب کنید. خود Oshido با پخش زنده ویدیوهای فیلم سازان با آن‌ها مشورت می‌کند. او همچنین به مشتریان درباره افزایش مخاطبان آنلاین مشاوره می‌دهد.

۵. همکاری با برندها و اسپانسرها

بعد از اینکه در همکاری با AdSense حرفه‌ای شدید، می‌توانید به فرصت‌های جذب حامی مالی نیز فکر کنید. به جای اینکه بگذارید گوگل ویدیوهای تبلیغاتی که قبل و در میانه ویدیو پخش می‌شود را انتخاب کند، مستقیما خودتان، با جذب یک اسپانسر این کار را انجام دهید. “برندها می‌توانند محصولاتشان را رایگان به شما دهند تا شما آن‌ها را بررسی کنید، و مقداری هم پول بخاطر صحبت درباره سرویس یا محصولی مشخص که متعلق به اسپانسر است، پرداخت کنند.”

.

منبع: nofilmschool

مطلب ۵ راه برای کسب درآمد از یوتیوب در سال ۲۰۱۷ برای اولین بار در وب سایت تکراتو - اخبار روز تکنولوژی نوشته شده است.