آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش سوم

under

امشب در تکرا بخش سوم  آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ را آماده کرده‌ایم.  بخش سوم این آموزش کاربردی شامل تکنیک‌های جدید ترکیب تصاویر است و در آخر هماهنگی ترکیب رنگ انجام خواهد شد. در ادامه با تکرا همراه باشید.

بخش اول آموزش

بخش دوم آموزش

اضافه کردن گربه به تصویر اصلی

مرحله ۱

تصویر گربه را در نرم افزار فتوشاپ باز کرده و مانند تصویر زیر بخش زمینه آن را جذف کنید.

cat5-1

مرحله ۲

یک لایه جدید ایجاد کنید و از پالت رن، رنگ ۸۰۶۰۴e# را انتخاب کنید. با لایه ماسک تصویر گربه را روی تصویر جدید ایجاد شده رنگامیزی کنید. تصویر شما باید همانند زیر باشد.

cat5-2

مرحله ۳

یک لایه جدید ایجاد کرده و با براش سخت و رنگ  #eff3f6 قسمت سر گربه را پاکسازی کنید.

cat5-3

مرحله ۴

لایه پس زمینه را پنهان کرده، کلیدهای میانبر Ctrl+Alt+Shift+E را فشار دهید. حال می‌توانید با ابزار Move Tool تصویر گربه را در تصویر اصلی پروژه اضافه کنید.

cat5-4

یک لایه ماسک ایجاد کرده و قسمت پایینی تصویر را پاک کنید تا تصویری مانند زیر ایجاد شود.

cat5-4a

مرحله ۵

حال برای تنظیم رنگ این لایه به بخش Hue/Saturation adjustment layer رفته و همانند تصویر زیر عمل کنید.

cat5-5

مرحله ۶

حال به بخش Color Balance adjustment layer  رفته و تنظیمات آن را مانند زیر تغییر دهید.

cat5-6

مرحله ۷

تنظیمات Curves adjustment layer را باز کنید و با یک لایه ماسک قسمت‌های مشخض شده را پس از اعمال تنظیمات Curves adjustment layer پاک کنید.

cat5-7

مرجله ۸

یک لایه جدید ایجاد کرده و حالت آن را روی Overlay بگذارید. یک براش خاکستری ۵۰ درصد را انتخاب کنید و آن را رنگامیزی کنید. می‌توانید از ابزار Dodge Tool برای این کار استفاده کنید.

cat5-8

مرحله ۹

حال بهتر است برای طبیعی‌تر شدن تصویر نهایی مقداری سایه به زیر پنجه گربه اضافه کنید. برای این کار می‌توانید از یک براش نرم سیاه رنگ با شفافیت بین ۲۰ تا ۲۵ درصد استفاده کنید.

cat5-9

بخش سوم آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب به اتمام رسید. بخش نهای این آموزش روز چهارشنبه ساعت ۲۳:۰۰ منتشر خواهد شد. در روزهای آینده با تکرا همراه باشید.

 

نوشته آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش سوم اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش دوم

cat-final

مدتی است که بخش آموزش فتوشاپ تکرا آغاز به کار کرده، در طول این مدت آموزش‌های کاربری مختلفی منتشر شده است. اگر به یاد داشته باشید “آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ” آخرین آموزش فتوشاپ در تکرا بود، این آموزش قرار است که در چند بخش منتشر شود. امشب با بخش دوم آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ در تکرا همراه باشید.

بخش اول این آموزش

اضافه کردن کفش به تصویر اصلی آموزش

مرحله ۱

تصویر کفش را از فایل‌های مورد نیاز این آموزش دانلود کرده و در نرم افزار فتوشاپ باز کنید، پس از آن، کفش را با ابزار  Magic Wand Tool انتخاب کنید.

cat4-1

مرحله ۲

تصویر کفش انتخاب شده را وارد تصویر اصل پروژه کنید و در بخش وسطین همانند تصویر زیر قرار دهید.

cat4-2

در آموزش‌های قبلی و همچنین بخش اول این آموزش با نجوه کار کردن لایه ماسک آشنا شده‌اید. لایه ماسک این لایه را فعال کرده و با استفاده از یک براش نرم مشکی، قسمت‌های مشخص شده از تصویر زیر را پاکسازی کنید.

cat4-2a (1)

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Hue/Saturation را انتخاب کنید و مقادیر تنظیمات آن را مانند زیر ایجاد کنید.

cat4-3

مرحله ۴

تنظیمات Photo Filter را از بخش adjustment layer انتخاب کنید و رنگ را روی فیروزه‌ای تیره (# ۶۰۷a85) انتخاب کنید.

cat4-4

مرحله ۵

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Curves را انتخاب کنید، مقدار نور تصویر را کاهش دهید.

cat4-5

از تکنیک لایه ماسک برای پاک کردن بخش بالایی کفش از سطح دریا استفاده کنید. می‌توانید از یک براش نرم استفاده کرده تا تصویر اصلی شما طبیعی‌تر به نظر برسد.

cat4-5a

مرحله ۶

باز هم تنظیمات Curves را ایجاد کرده و همانند تصویر زیر عمل کنید.

cat4-6

دوباره از تکنیک لایه ماسک برای پاک کردن قسمت‌های مشخص شده استفاده کنید.

cat4-6a (1)

مرحله ۷

یک لایه جدید خالی با رنگ #۲d4b54 ایجاد کرده و مقدار شفافیت یا Opacity آن را به ۵۰ درصد کاهش دهید.

cat4-7

اکنون دوباره باید تکنیک لایه ماسک را روی این لایه پیاده کنید، البته این بار فقط باید افکت جدید ایجاد شده را در بخش بالاتر از سطح دریا پاک کنید.

cat4-7a (1)

مرحله ۸

یک لایه جدید ایجاد کرده، آن را به عنوان لایه ماسک قرار دهید و mode آن را به Overlay تغییر دهید. تیک گزینه fill with 50% gray را در منوی موجود فعال کنید.

cat4-8

ابزار Dodge Tool را انتخاب کنید، مقدار Midtones Range and Exposure را روی مقدار تقریبی ۱۰ درصد بگذارید. حالت این لایه را روی Overlay بگذارید.

cat4-8a

cat4-8b

مرحله ۹

یک لایه جدید ایجاد کنید، ابزار براش را انتخاب کرده و رنگ #۹ed5da را از پانل رنگ انتخاب کنید. بخش زیرین آب را رنگ آمیزی کرده و بعد از اتمام حالت این لایه را روی Soft Light قرار دهید. اگر مراحل را به درستی انجام داده باشید، تصویر اصلی شما تا به این مرحله اینگونه خواهد شد.

cat4-9

بخش دوم آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ به اتمام رسید، منتظر بخش بعدی این آموزش در روز یکشنبه ساعت ۲۳:۳۰ باشید.

نوشته آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش دوم اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش دوم

cat-final

مدتی است که بخش آموزش فتوشاپ تکرا آغاز به کار کرده، در طول این مدت آموزش‌های کاربری مختلفی منتشر شده است. اگر به یاد داشته باشید “آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ” آخرین آموزش فتوشاپ در تکرا بود، این آموزش قرار است که در چند بخش منتشر شود. امشب با بخش دوم آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ در تکرا همراه باشید.

بخش اول این آموزش

اضافه کردن کفش به تصویر اصلی آموزش

مرحله ۱

تصویر کفش را از فایل‌های مورد نیاز این آموزش دانلود کرده و در نرم افزار فتوشاپ باز کنید، پس از آن، کفش را با ابزار  Magic Wand Tool انتخاب کنید.

cat4-1

مرحله ۲

تصویر کفش انتخاب شده را وارد تصویر اصل پروژه کنید و در بخش وسطین همانند تصویر زیر قرار دهید.

cat4-2

در آموزش‌های قبلی و همچنین بخش اول این آموزش با نجوه کار کردن لایه ماسک آشنا شده‌اید. لایه ماسک این لایه را فعال کرده و با استفاده از یک براش نرم مشکی، قسمت‌های مشخص شده از تصویر زیر را پاکسازی کنید.

cat4-2a (1)

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Hue/Saturation را انتخاب کنید و مقادیر تنظیمات آن را مانند زیر ایجاد کنید.

cat4-3

مرحله ۴

تنظیمات Photo Filter را از بخش adjustment layer انتخاب کنید و رنگ را روی فیروزه‌ای تیره (# ۶۰۷a85) انتخاب کنید.

cat4-4

مرحله ۵

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Curves را انتخاب کنید، مقدار نور تصویر را کاهش دهید.

cat4-5

از تکنیک لایه ماسک برای پاک کردن بخش بالایی کفش از سطح دریا استفاده کنید. می‌توانید از یک براش نرم استفاده کرده تا تصویر اصلی شما طبیعی‌تر به نظر برسد.

cat4-5a

مرحله ۶

باز هم تنظیمات Curves را ایجاد کرده و همانند تصویر زیر عمل کنید.

cat4-6

دوباره از تکنیک لایه ماسک برای پاک کردن قسمت‌های مشخص شده استفاده کنید.

cat4-6a (1)

مرحله ۷

یک لایه جدید خالی با رنگ #۲d4b54 ایجاد کرده و مقدار شفافیت یا Opacity آن را به ۵۰ درصد کاهش دهید.

cat4-7

اکنون دوباره باید تکنیک لایه ماسک را روی این لایه پیاده کنید، البته این بار فقط باید افکت جدید ایجاد شده را در بخش بالاتر از سطح دریا پاک کنید.

cat4-7a (1)

مرحله ۸

یک لایه جدید ایجاد کرده، آن را به عنوان لایه ماسک قرار دهید و mode آن را به Overlay تغییر دهید. تیک گزینه fill with 50% gray را در منوی موجود فعال کنید.

cat4-8

ابزار Dodge Tool را انتخاب کنید، مقدار Midtones Range and Exposure را روی مقدار تقریبی ۱۰ درصد بگذارید. حالت این لایه را روی Overlay بگذارید.

cat4-8a

cat4-8b

مرحله ۹

یک لایه جدید ایجاد کنید، ابزار براش را انتخاب کرده و رنگ #۹ed5da را از پانل رنگ انتخاب کنید. بخش زیرین آب را رنگ آمیزی کرده و بعد از اتمام حالت این لایه را روی Soft Light قرار دهید. اگر مراحل را به درستی انجام داده باشید، تصویر اصلی شما تا به این مرحله اینگونه خواهد شد.

cat4-9

بخش دوم آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ به اتمام رسید، منتظر بخش بعدی این آموزش در روز یکشنبه ساعت ۲۳:۳۰ باشید.

نوشته آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش دوم اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش اول

آموزش ایجاد افکت سورئال

امشب در تکرا آموزش ویژه‌ای را از فتوشاپ برای شما آماده کرده‌ایم. در این آموزش به شما یاد خواهیم داد که چگونه یک صحنه سورئال زیر آب را با فتوشاپ ایجاد کنید. تصویر بالا، نمایی از تصویر نهایی این آموزش است. لازم به ذکر است که در این آموزش از تکنیک پیچیده‌ای استفاده نشده است و به سادگی با دنبال کردن مراحل موجود می‌توان به خروجی دلخواه رسید. در ادامه با تکرا دز آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ همراه باشید.

نیازمندی‌های این آموزش

در این آموزش از تصاویر و ابزارهای مختلفی استفاده شده که لینک‌های دانلود آن در زیر پیدا است:

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ

اضافه کردن تصویر زیر آب

مرحله ۱

ابتدا نرم افزار فتوشاپ را باز کنید و کلیدهای میانبر Ctrl+N را برای ایجاد یک سند جدید بزنید. سندی با ابعاد ۱۵۰۰ در ۱۲۶۳ پیکسل ایجاد کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

تصویر نمای زیر آب (underwater) را در فتوشاپ باز کرده، ابزار Move Tool را انتخاب کرده و آن را وارد صحنه اصلی پروژه کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۳

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Clipping Mask را انتخاب کنید، همچنین می‌توانید این بخش را از طریق منوی Go to Layer > New Adjustment Layer > Hue/Saturation فراخوانی کنید. پس از باز شدن پنجره جدید، مقدار Saturation را به -۷۹ کاهش دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۴

از گزینه Creat New Fill or adjustment Layer موجود در پانل لایه‌ها Color Balance را باز کرده و همانند تصویر زیر مقادیر را تغییر دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۵

حال باید برای کاهش دید بخش زیرین آب یک لایه color fill ایجاد کنید. به منوی Go to Layer > New Fill Layer > Solid Color رفته و رنگ #۲e595c را انتخاب کنید، پس از آن Opacity  این لایه را به ۵۰ درصد کاهش دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۶

به پانل لایه ها بازگشته و روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و بخش تنظیمات Curves را باز کنید، تنظیمات آن را همانند تصویر زیر تغییر دهید. سپس یک لایه ماسک جدید ایجاد کرده و با یک براش نرم سمت چپ بخش بالایی تصویر را پاکسازی کنید. این کار به منظور ایجاد جایگاه نور اصلی است.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اضافه کردن سطح دریا

مرحله ۱

تصویر دریا (sea) را در فتوشاپ باز کنید و با ابزار Rectangular Marquee Tool بخش وسطین دریا را انتخاب کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اکنون بخش انتخاب شده از تصویر دریا را با استفاده از ابزار Move وارد تصویر پروژه اصلی کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

اکنون یک لایه جدید ماسک ایجاد کرده و با یک براش نرم، لبه‌های تصویر آب دریا را پاکسازی کنید تا تصویر اصلی واقعی‌تر به نظر برسد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۳

در میان گزینه‌های مختلف Creat New Fill or adjustment Layer، بخش Hue/Saturation را باز کنید و سپس مقادیر تنظیمات آن را همانند تصویر زیر تغییر دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۴

بخش Curves adjustment را باز کرده و تنظیمات را مانند تصویر زیر انجام دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

با یک براش نرم و استفاده از تکنیک لایه ماسک بخش انتخابی را که از تصویر زیر پیدا است با رنگ مشکی پاکسازی کنید تا تیره‌تر به نظر برسد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اضافه کردن آسمان

مرحله ۱

تصویر آسمان را در فتوشاپ باز کرده و با استفاده از ابزار Rectangular Marquee بخش مشخص شده را انتخاب کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

بخش انتخاب شده از تصویر آسمان را به تصویر اصلی پروژه اضافه کنید. به منوی Edit > Transform > Flip Horizontal بروید تا زاویه آن تغییر داده شود. به یاد داشته باشید که این لایه باید زیر لایه آب یا underwater باشد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

بخش تنظیمات Color Balance adjustment layer را باز کنید و همانند تصویر زیر عمل کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

بخش اول آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب به پایان رسیده است. چهارشنبه آینده ساعت ۲۳:۰۰ منتظر ادامه این آموزش باشید. می‌توانید سوالات خود را در بخش نظرات اعلام کنید.

نوشته آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش اول اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش اول

آموزش ایجاد افکت سورئال

امشب در تکرا آموزش ویژه‌ای را از فتوشاپ برای شما آماده کرده‌ایم. در این آموزش به شما یاد خواهیم داد که چگونه یک صحنه سورئال زیر آب را با فتوشاپ ایجاد کنید. تصویر بالا، نمایی از تصویر نهایی این آموزش است. لازم به ذکر است که در این آموزش از تکنیک پیچیده‌ای استفاده نشده است و به سادگی با دنبال کردن مراحل موجود می‌توان به خروجی دلخواه رسید. در ادامه با تکرا دز آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ همراه باشید.

نیازمندی‌های این آموزش

در این آموزش از تصاویر و ابزارهای مختلفی استفاده شده که لینک‌های دانلود آن در زیر پیدا است:

آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ

اضافه کردن تصویر زیر آب

مرحله ۱

ابتدا نرم افزار فتوشاپ را باز کنید و کلیدهای میانبر Ctrl+N را برای ایجاد یک سند جدید بزنید. سندی با ابعاد ۱۵۰۰ در ۱۲۶۳ پیکسل ایجاد کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

تصویر نمای زیر آب (underwater) را در فتوشاپ باز کرده، ابزار Move Tool را انتخاب کرده و آن را وارد صحنه اصلی پروژه کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۳

از پانل لایه ها روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و گزینه Clipping Mask را انتخاب کنید، همچنین می‌توانید این بخش را از طریق منوی Go to Layer > New Adjustment Layer > Hue/Saturation فراخوانی کنید. پس از باز شدن پنجره جدید، مقدار Saturation را به -۷۹ کاهش دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۴

از گزینه Creat New Fill or adjustment Layer موجود در پانل لایه‌ها Color Balance را باز کرده و همانند تصویر زیر مقادیر را تغییر دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۵

حال باید برای کاهش دید بخش زیرین آب یک لایه color fill ایجاد کنید. به منوی Go to Layer > New Fill Layer > Solid Color رفته و رنگ #۲e595c را انتخاب کنید، پس از آن Opacity  این لایه را به ۵۰ درصد کاهش دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۶

به پانل لایه ها بازگشته و روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید و بخش تنظیمات Curves را باز کنید، تنظیمات آن را همانند تصویر زیر تغییر دهید. سپس یک لایه ماسک جدید ایجاد کرده و با یک براش نرم سمت چپ بخش بالایی تصویر را پاکسازی کنید. این کار به منظور ایجاد جایگاه نور اصلی است.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اضافه کردن سطح دریا

مرحله ۱

تصویر دریا (sea) را در فتوشاپ باز کنید و با ابزار Rectangular Marquee Tool بخش وسطین دریا را انتخاب کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اکنون بخش انتخاب شده از تصویر دریا را با استفاده از ابزار Move وارد تصویر پروژه اصلی کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

اکنون یک لایه جدید ماسک ایجاد کرده و با یک براش نرم، لبه‌های تصویر آب دریا را پاکسازی کنید تا تصویر اصلی واقعی‌تر به نظر برسد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۳

در میان گزینه‌های مختلف Creat New Fill or adjustment Layer، بخش Hue/Saturation را باز کنید و سپس مقادیر تنظیمات آن را همانند تصویر زیر تغییر دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۴

بخش Curves adjustment را باز کرده و تنظیمات را مانند تصویر زیر انجام دهید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

با یک براش نرم و استفاده از تکنیک لایه ماسک بخش انتخابی را که از تصویر زیر پیدا است با رنگ مشکی پاکسازی کنید تا تیره‌تر به نظر برسد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

اضافه کردن آسمان

مرحله ۱

تصویر آسمان را در فتوشاپ باز کرده و با استفاده از ابزار Rectangular Marquee بخش مشخص شده را انتخاب کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

بخش انتخاب شده از تصویر آسمان را به تصویر اصلی پروژه اضافه کنید. به منوی Edit > Transform > Flip Horizontal بروید تا زاویه آن تغییر داده شود. به یاد داشته باشید که این لایه باید زیر لایه آب یا underwater باشد.

آموزش ایجاد افکت سورئال

مرحله ۲

بخش تنظیمات Color Balance adjustment layer را باز کنید و همانند تصویر زیر عمل کنید.

آموزش ایجاد افکت سورئال

بخش اول آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب به پایان رسیده است. چهارشنبه آینده ساعت ۲۳:۰۰ منتظر ادامه این آموزش باشید. می‌توانید سوالات خود را در بخش نظرات اعلام کنید.

نوشته آموزش ایجاد افکت سورئال زیر آب با فتوشاپ – بخش اول اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars با فتوشاپ – بخش اول

star wars

بخش آموزش فتوشاپ در تکرا آغاز به کار کرده و تاکنون دو مطلب آموزشی متنوع منتشر شده است. امشب در تکرا قصد داریم که به شما نحوه ایجاد افکت متنی Star Wars را یاد دهیم. در ادامه با آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars همراه باشید.

در این آموزش از تکنیک سخت و پیچیده ای استفاده نشده است و بیشتر روی تنظیمات لایه ها کار خواهیم کرد. در نهایت افکت متنی موجود در تصویر بالا را در خروجی خواهیم داشت. حال بهتر است که آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars را آغاز کنیم.

آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars

فایل های مورد نیاز این آموزش:

ایجاد پس زمینه

مرحله ۱

کلیدهای میانبر Ctrl+N را زده و در پنجره باز شده سند جدیدی با ابعاد ۹۵۰ در ۵۵۰ پیکسل ایجاد کنید. تصویر کهکشان را از بخش فایل های مورد نیاز دانلود کرده و آن را در سند جدید ایجاد شده کپی کند. اگر نیاز بود می توانید این تصویر را با کلیدهای میانبر Ctrl+T تغییر اندازه دهید.

Step_01_1

مرحله ۲

دو بار روی لایه پس زمینه کهکشان کلیک کنید تا پنجره تنظیمات آن باز شود. به بخش Color Overlay بروید و Blend Mode را روی Multiply گذاشته و بعد از آن مقدار رنگ را به #a6a6a6 تغییر دهید.

Step_01_2 (1)

مرحله ۳

نیاز است که تصویر فوق را قدری تیره تر کنیم. برای این کار روی آیکن Create new fill or adjustment layer در پنجره لایه ها کلیک کرده و گزینه Solid Color را انتخاب کنید تا پنجره تنظیمات مربوطه آن برای شما باز شود.

Step_01_3

مرحله ۴

از رنگ #fced82 استفاده کرده و حالت Blend Mode لایه را به Multiply تغییر دهید. پس از آن مقدار Opacity را به ۲۵ درصد کاهش دهید.

Step_01_4

ایجاد متن

مرحله ۱

ابزار Text Tool را در جعبه ابزار انتخاب کرده و با فونت Distant Galaxy اسم Star Wars را مانند تصویر زیر تایپ کنید. به منوی Window > Character رفته و سپس تنظیمات مربوطه آن را مانند تصویر زیر تغییر دهید.

Step_02_1

مرجله ۲

اکنون نیاز است که فاصله بین حروف را قدری تغییر دهیم. به منوی تنظیمات کاراکتر بازگشته و تنظیمات زیر را انجام دهید.

  • ST: -۵۰
  • AR (in both words): ۵۰
  • RS: -۵۰

Step_02_2

تنظیم شکل متن

مرحله ۱

به منوی Type > Convert to Shape رفته تا لایه متنی ایجاد شده را به یک شکل تبدیل کنیم.

Step_03_1

مرحله ۲

ابزار Direct Selection Tool را انتخاب کنید و با درگ کردن دو نقطه نشان داده شده در کلمه R را انتخاب کنید.

Step_03_2

مرحله ۳

اکنون کلید مکان نمای سمت راست را روی صفحه کلید فشار دهید، تا زمانی که انتهای حرف R به حرف S زیرین آن برسد.

Step_03_3

مرحله ۴

حرف S بالایی را مانند مرحله قبل انتخاب کرده و آن را به حرف W زیرین آن برسانید.

Step_03_4

مرحله ۵

روی لایه متن که به شکل یا اصطلاحا شیپ تبدیل شده است کلیک راست کرده تا یک کپی از آن گرفته شود، بعد از آن مقدار Fill را روی ۰ قرار دهید. این کار را یک بار دیگر انجام دهید. در اصل به دو لایه کپی نیاز داریم.

Step_03_5 (1)

در اینجا بخش اول آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars به اتمام رسیده است. یکشنبه هفته آینده ساعت ۲۳:۰۰ بخش دوم و نهایی این آموزش منتشر خواهد شد.

 

نوشته آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars با فتوشاپ – بخش اول اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars با فتوشاپ – بخش اول

star wars

بخش آموزش فتوشاپ در تکرا آغاز به کار کرده و تاکنون دو مطلب آموزشی متنوع منتشر شده است. امشب در تکرا قصد داریم که به شما نحوه ایجاد افکت متنی Star Wars را یاد دهیم. در ادامه با آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars همراه باشید.

در این آموزش از تکنیک سخت و پیچیده ای استفاده نشده است و بیشتر روی تنظیمات لایه ها کار خواهیم کرد. در نهایت افکت متنی موجود در تصویر بالا را در خروجی خواهیم داشت. حال بهتر است که آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars را آغاز کنیم.

آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars

فایل های مورد نیاز این آموزش:

ایجاد پس زمینه

مرحله ۱

کلیدهای میانبر Ctrl+N را زده و در پنجره باز شده سند جدیدی با ابعاد ۹۵۰ در ۵۵۰ پیکسل ایجاد کنید. تصویر کهکشان را از بخش فایل های مورد نیاز دانلود کرده و آن را در سند جدید ایجاد شده کپی کند. اگر نیاز بود می توانید این تصویر را با کلیدهای میانبر Ctrl+T تغییر اندازه دهید.

Step_01_1

مرحله ۲

دو بار روی لایه پس زمینه کهکشان کلیک کنید تا پنجره تنظیمات آن باز شود. به بخش Color Overlay بروید و Blend Mode را روی Multiply گذاشته و بعد از آن مقدار رنگ را به #a6a6a6 تغییر دهید.

Step_01_2 (1)

مرحله ۳

نیاز است که تصویر فوق را قدری تیره تر کنیم. برای این کار روی آیکن Create new fill or adjustment layer در پنجره لایه ها کلیک کرده و گزینه Solid Color را انتخاب کنید تا پنجره تنظیمات مربوطه آن برای شما باز شود.

Step_01_3

مرحله ۴

از رنگ #fced82 استفاده کرده و حالت Blend Mode لایه را به Multiply تغییر دهید. پس از آن مقدار Opacity را به ۲۵ درصد کاهش دهید.

Step_01_4

ایجاد متن

مرحله ۱

ابزار Text Tool را در جعبه ابزار انتخاب کرده و با فونت Distant Galaxy اسم Star Wars را مانند تصویر زیر تایپ کنید. به منوی Window > Character رفته و سپس تنظیمات مربوطه آن را مانند تصویر زیر تغییر دهید.

Step_02_1

مرجله ۲

اکنون نیاز است که فاصله بین حروف را قدری تغییر دهیم. به منوی تنظیمات کاراکتر بازگشته و تنظیمات زیر را انجام دهید.

  • ST: -۵۰
  • AR (in both words): ۵۰
  • RS: -۵۰

Step_02_2

تنظیم شکل متن

مرحله ۱

به منوی Type > Convert to Shape رفته تا لایه متنی ایجاد شده را به یک شکل تبدیل کنیم.

Step_03_1

مرحله ۲

ابزار Direct Selection Tool را انتخاب کنید و با درگ کردن دو نقطه نشان داده شده در کلمه R را انتخاب کنید.

Step_03_2

مرحله ۳

اکنون کلید مکان نمای سمت راست را روی صفحه کلید فشار دهید، تا زمانی که انتهای حرف R به حرف S زیرین آن برسد.

Step_03_3

مرحله ۴

حرف S بالایی را مانند مرحله قبل انتخاب کرده و آن را به حرف W زیرین آن برسانید.

Step_03_4

مرحله ۵

روی لایه متن که به شکل یا اصطلاحا شیپ تبدیل شده است کلیک راست کرده تا یک کپی از آن گرفته شود، بعد از آن مقدار Fill را روی ۰ قرار دهید. این کار را یک بار دیگر انجام دهید. در اصل به دو لایه کپی نیاز داریم.

Step_03_5 (1)

در اینجا بخش اول آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars به اتمام رسیده است. یکشنبه هفته آینده ساعت ۲۳:۰۰ بخش دوم و نهایی این آموزش منتشر خواهد شد.

 

نوشته آموزش ایجاد افکت متنی Star Wars با فتوشاپ – بخش اول اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

آموزش ایجاد یک دنیای کوچک در بطری با فتوشاپ

tiny world

همانطور که می دانید بخش آموزش فتوشاپ به تکرا اضافه شده و قرار است که هر هفته دو مقاله آموزش فتوشاپ در این مجله آنلاین منتشر شود. اولین آموزش ما در روز چهارشنبه با عنوان “آموزش خلق افکت پاییزی در فتوشاپ” منتشر شد. امشب در تکرا به عنوان آموزش دوم قصد داریم که به شما چند تکنیک ساده و کاربردی را در فتوشاپ برای ترکیب تصاویر یاد دهیم. در ادامه با آموزش ایجاد یک دنیای کوچک در بطری همراه باشید.

در این آموزش تکنیک های مختلف ترکیب تصاویر ارائه شده و همچنین نحوه همخوانی رنگ های تصاویر توضیح داده شده است. از تصاویر محتلفی در این آموزش استفاده شده که به راحتی می توانید با یک جستجوی ساده آن ها را در وب سایت های استوک پیدا کنید. حال بهتر است که هر چه سریع تر این آموزش را آغاز کنیم.

photo-manipulation-stock

آموزش ایجاد یک دنیای کوچک در بطری با فتوشاپ

قبل از هرچیز نرم افزار فتوشاپ را باز کنید و تصویر بطری را در آن فراخوانی کنید.

1_110701000158

اکنون تصویر باکیفت بطری را در یک سند جدید کپی کنید، سپس کلیدهای میانبر Ctrl+T را زده و آن را ۹۰ درجه به سمت پایین بچرخانید. روی لایه کلیک راست کنید و گزینه blending option را انتخاب کنید. در پنجره باز شده تنظیمات تصویر زیر را انجام دهید.

2_110701000230

به پانل لایه ها بازگشته و روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کرده و در منوی باز شده روی Photo Filter کلیک کنید، سپس تنظیمات را همانند تصویر زیر انجام دهید. قصد داریم که بطری شفاف تر به نظر برسد.

3_110701000303

روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست کنید، از منوی باز شده گزینه Selective Color را انتخاب کنید تا پنجره تنظیمات مربوطه برای شما باز شود.

4_110701000323

اکنون تصویر چوب پنبه را در فتوشاپ باز کرده و به بطری اضافه کنید.

5_110701000348

در منوی لایه های یک Layer Mask ایجاد کنید و پس از آن بزار براش را انتخاب کنید. در منوی بالایی مربوط به تنظیمات براش مقدار Opacity را روی ۵۰ درصد قرار دهید و قسمت های مورد نیاز را مانند تصویر زیر پاکسازی کنید.

6_110701000407

روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست و پنجره تنظیمات Curves را انتخاب کنید، سپس تنظیمات آن را مانند تصویر زیر تغییر دهید.

7_110701000456

بخش مشخص شده از بطری باید بیشتر تیره شود.

8_110701000517

اکنون قصد داریم که مقداری آب به بطری اضافه کنیم، البته اقیانوس کوچک داخل بطری یک تصویر آماده نیست.

9_110701000535

قبل از هرچیز یک لایه جدید ایجاد کنید، ابزار براش را انتخاب کرده و مانند تصویر زیر داخل بطری را با رنگ آبی رنگ آمیزی کنید. سپس mode این لایه را روی Multiply بگذارید.

10-13_110701000559 (1)

روی آیکن Creat New Fill or adjustment Layer کلیک راست و پنجره تنظیمات Curves را انتخاب کنید، تنظیمات مربوطه را مانند تصویر زیر انجام دهید.

14-15_110701002701

در این بخش تصویری از سطح اقیانوس را به آب بطری اضافه می کنیم تا اقیانوس کوچک ما واقعی تر به نظر برسد. پس از پیدا کردن تصویر مناسب از سطح آب آن را به بطری اضافه کرده و با ابزار Erase اضافه های آن را پاک کنید.

16_11070100272316_110701002723

در پانل لایه ها روی لایه کلیک راست کرده و گزینه blending option را انتخاب کنید. حال همانند تصویر زیر عمل کنید.

17_110701002837 (1)

لایه آب را انتخاب کرده و کلیدهای میانبر Ctrl+U را بزنید تا پنجره تنظیمات مربوط به Hue باز شود. همچنین تنظیمات مربوط به Curves را انجام دهید.

18_110701002854

حال بهتر است برای واقعی تر شدن آب اقیانوس داخل بطری، سطح امواج را هم به آن اضافه کنیم. بخش مناسب از تصویر موج را انتخاب کرده و در داخل تصویر اصلی کپی کنید. بعد از آن با استفاده از تکنیک layer Mask قسمت های اضافه را پاک کنید.

19_110701002916 (2)

تصویر مرد ماهیگیر داخل قایق را به تصویر اصلی اضافه کرده، سپس این تصویر را تغییر اندازه داده و جزئیات اضافی را پاک کنید.

20_110701002933 (1)

حال تنظیمات مربوط به Curves را در لایه مرد ماهیگیر و قایق مانند تصویر زیر تغییر دهید.

21_110701002950

اکنون Opacity این لایه را به ۷۵ درصد کاهش دهید تا حالت شیشه ای را به خود بگیرد.

22_110701003014 (1)

حال برای قسمت پایینی قایق باید از تصویر یک قایق دیگر استفاده کنیم. پس از جایگذاری و پاک کردن اضافه ها، Opacity این لایه را به ۳۰ درصد کاهش دهید.

23_110701020929

با استفاده از ابزار burn tool می توان عمق آب را در پاروی قایق نشان داد. با تیره تر کردن تصویر پارو، تصویر نهایی پروژه واقعی به نظر خواهد رسید.

24_110701021005

تصویری از پرندگان موجود در آسمان را به تصویرر اصلی اضافه کنید.

25_110701021033

در بخش blending لایه پرندگان تنظیمات زیر را انجام دهید.

26_110701021104 (1)

می توان با استفاده از تکنیک Layer Mask بخش از قسمت های پرندگان را حذف کرد.

27_110701021127

می توانید مرحله قبل را برای اضافه کردن تصویر دلفین ها به اقیانوس به سادگی انجام دهید.

30_110701021243

شاید اضافه کردن عروس های دریایی، تصویر نهایی ما را جذاب تر کنند.

31_110701021305

اکنون نوبت به اضافه کردن اصلی ترین قسمت اقیانوس رسیده است. تصویری از کف اقیانوس را اینترنت جستجو کرده و بخشی از آن را مانند تصویر زیر به انتهای بطری اضافه کنید.

32_110701021335

سپس تنظیمات blending option را مانند تصویر زیر انجام دهید.

34_110701021414

با استفاده از تکنیک هایی تاکنون یاد گرفته اید می توانید قسمت خالی کف اقیانوس را با شن و ماسه پر کنید.

36_110701021505

اگر اولین آموزش فتوشاپ را در تکرا دنبال کرده باشید، حتما با نحوه ایجاد یک براش آشنایی دارید. قصد داریم که براش جدیدی را برا اضافه کردن حباب به آب اقیانوس اضافه کنیم. کلیدهای میانبر Ctrl+N را زده و یک سند جدید با ابعاد ۵۰۰ در ۵۰۰ پیکسل ایجاد کنید و با براش شکلی مانند شکل زیر ایجاد کنید. بعد از آن به منوی Edit رفته و گزینه Define as Brush Preset را انتخاب کنید.

37_110701021520

کلید میانبر F5 را روی صفحه کلید زده تا پنجره تنظیمات براش برای شما باز شود. تنظیمات آن را مانند تصویر زیر تغییر دهید و بعد از آن در تصویر اصلی پروژه خود استفاده کنید

38_110701021545 (1)

حال تصویری از یک آسمان آبی را به بطری اضافه کنید. اضافه های آن را پاک کرده و مقدار Opacity را روی ۲۰ درصد بگذارید.

44_110701021638 (1)

حال نوبت به جذاب ترین قسمت آموزش رسیده است، اضافه کردن قسمت شکسته به بطری و بعد از آن اضافه کردن نور به دنیای کوجک داخل بطری که بسیار ساده انجام خواهد شد. تصویر شیشه شکسته را به تصویر اصلی اضافه کنید.

46_110701021711 (1)

اکنون کلیدهای میانبر Ctrl+T را زده روی تصویر اصلی کلیک راست کرده و Warp را انتخاب کنید تا حالت تغییر زاویه برای شما فعال شود. اکنون به سادگی می توان حالت خوابیده را به تصویر شکسته داد. با ابزار Erase اضافه های تصویر را پاکسازی کنید.

47_110701021725

حالت لایه را روی Soft Light بگذارید.

48_110701021746

در نهایت تصویر بطری تا به این مرحله مانند تصویر زیر خواهد بود.

49_110701021810

حال می توان با استفاده از مرحله های قبلی نوری را در قسمت شیشه خورد شده به دنیای کوچک بتابانید. برای این کار از تنظیمات زیر استفاده کنید.

52_110701021928

با اضافه کردن نور تصویر نهایی شما اینگونه خواهد شد.

full-version

در آخر می توانید که تصویر دست را هم به بالای بطری اضافه کرده و همچنین تصویر زمینه ای مانند تصویر زیر را به پس زمینه اصلی اضافه کنید.

world-bottle-photoshop-photo-manipulation

تصویر نهایی این آموزش

world-bottle-photoshop-tutorial (1)

این آموزش به پایان رسید، تیم تکرا امیدوار است که از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید. منتظر آموزش بعدی فتوشاپ در روز چهارشنبه ساعت ۲۳:۳۰ باشید.

.

منبع: icanbecreative

نوشته آموزش ایجاد یک دنیای کوچک در بطری با فتوشاپ اولین بار در تکرا - اخبار روز تکنولوژی پدیدار شد.

برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید

برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید

ادوب فتوشاپ یک نرم‌افزار قدرتمند در زمینه ویرایش تصاویر است. حالا دیگر نام این برنامه با عنوان فعلی برای ویرایش عکس استفاده می‌شود. با این حال فتوشاپ تنها نرم افزار ویرایشگر عکس نیست و شرکت‌های دیگر نیز نمونه‌های خوبی دارند. در طول چند سال گذشته، اپلیکیشن‌های ویرایش‌کننده تصویر زیادی به بازار عرضه شده‌اند که با وجود قیمت ناچیز در برابر فتوشاپ، تقریبا به خوبی آن عمل می‌کنند. شما را با چند مورد از این نر‌م‌افزارها آشنا می‌کنیم.

GIMP (رایگان برای ویندوز، مک و لینوکس)

پس از مدتی کار با این برنامه عاشقش می‌شوید. به نظر می‌رسد که این مورد، نرم‌افزار فوق‌العاده‌ای از نظر قیمت است که می‌تواند از پس همه کارها بر بیاید و علاوه براین نسبت به پروژه‌های متن باز ضعیف محسوب گردد. یادگیری استفاده از آن زحمتی ندارد و چیزهایی در آن می‌بینید که فراتر از حد انتظار ظاهر می‌شوند.

درباره قدرت این نرم‌افزار شکی وجود ندارد و می‌توانید به طور کاملا رایگان از آن بهره‌مند شوید.

در واقع باید گفت که این برنامه بسیار قدرتمند است، ولی با این وجود نمی‌توانید خیلی از کارهایی را که قبلا در فتوشاپ انجام می‌دادید، اینجا هم ببینید. به بیان دیگر برای به‌کارگیری از آن‌ها باید با ابزارهای بصری کمتری کار خود را پیش ببرید. اگر قیمت تنها مساله شماست (یا کاربر لینوکس هستید) پیشنهاد می‌کنیم GIMP را امتحان کنید. اما در صورتی که راحتی کار مد نظر شماست، باید به فکر نسخه‌های پولی (اما نسبتا ارزان) زیر باشید.

Affinity Photo (پنجاه دلار برای ویندوز و مک)

Affinity Photo از اولین اپلیکیشن‌هایی است که شما را از مهاجرت از فتوشاپ پشیمان نمی‌کند. این برنامه برای هر دو سیستم‌عامل مک و ویندوز با قیمت تنها 49.99 دلار در دسترس است.

Affinity Photo جایگزین مناسبی برای فتوشاپ و GIMP بوده و می‌تواند تقریبا همه کارهای فتوشاپی را انجام دهد. تنها چیزی که کمبود آن واقعا حس می‌شود اکوسیستم ادوب و برخی از ویژگی‌های پیشرفته‌تر در فتوشاپ است.

برای همه کاربران و عکاسان مبتدی، این برنامه می‌تواند همه نیازهایشان را برطرف کند. قیمت 50 دلاری ممکن است به نظر زیاد به نظر برسد، اما در مقایسه با فتوشاپ بهتر بوده و چند برابر بهتر از GIMP است.

Pixelmator (سی دلار برای مک)

Pixelmator ویرایشگر تصویری است که تنها برای مک عرضه شده‌است. این برنامه همه امکانات فتوشاپ را شامل نمی‌شود، اما قادر است بیشتر آن‌‌ها را عملی سازد. با توجه به قیمت 29.99 دلاری، ارزان‌ترین نرم‌افزاری است که می‌توانید آن را تهیه نمایید.

مانند Affinity Photo، برنامه Pixelmator نیز جایگزین شایسته‌ای برای فتوشاپ است و قدرت آن در برابر GIMP بی‌نظیر است. بزرگترین مشکلی که در آن وجود دارد، گردش کاری است که می‌تواند بسیار سردرگم‌‌ کننده باشد، به خصوص اگر پیش از این کاربر قدیمی فتوشاپ باشید.

آنچه که Pixelmator را از Affinity Photo متمایز می‌کند، این است که می‌توانید طراحی‌های بیشتری را انجام دهید و با وکتورها کار کنید. Affinity Photo پیشنهاد خوبی برای عکاسانی است که از فتوشاپ استفاده می‌کنند، اما Pixelmator می‌تواند برای هر کسی کاربردی باشد.

Photoshop (ده دلار در ماه برای ویندوز و مک)

از آوردن خود فتوشاپ در این فهرست تعجب نکنید. برای این کار دلیلی داریم. این نسخه بسته به وضعیت شما شامل طرح قیمت‌گذاری شده است و می‌تواند ارزان‌تر برای‌تان آب بخورد. بنابران اگر تاکنون به خاطر هزینه 700 دلاری فتوشاپ آن را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم تجدید نظر نمایید.

در عوض پرداخت هزینه سنگین برای نسخه اصلی، اکنون قادر هستید تا با پرداخت فقط 9.99 دلار در ماه در طرح Adobe Creative Cloud Photographers ثبت نام کنید. با این ده دلاری که می‌پردازید، فتوشاپ، Lightroom، نسخه موبایلی فتوشاپ و Lightroom، نسخه تحت وب، اشتراک Behance سایت portfolio و برخی از ویژگی‌های کوچک دیگر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نرم‌افزارهای خوب دیگری نیز وجود دارند که با این حال هنوز مثل فتوشاپ نیستند. با پرداخت 10 دلار در ماه، هنوز هم نمی‌توان گفت که این مقدار کم‌هزینه است، اما مسلما ارزان‌تر از مقدار 700 دلار برای شما تمام می‌شود، مخصوصا اگر با ارایه هر نسخه جدید مجبور به پرداخت 700 تای دیگر باشید. همچنین، Lightroom که برنامه بسیار خوبی برای عکاسان است را هم در نظر بگیریم، رضایت شما از انجام این معامله کامل می‌شود.

نوشته برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید اولین بار در پدیدار شد.

برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید

برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید

ادوب فتوشاپ یک نرم‌افزار قدرتمند در زمینه ویرایش تصاویر است. حالا دیگر نام این برنامه با عنوان فعلی برای ویرایش عکس استفاده می‌شود. با این حال فتوشاپ تنها نرم افزار ویرایشگر عکس نیست و شرکت‌های دیگر نیز نمونه‌های خوبی دارند. در طول چند سال گذشته، اپلیکیشن‌های ویرایش‌کننده تصویر زیادی به بازار عرضه شده‌اند که با وجود قیمت ناچیز در برابر فتوشاپ، تقریبا به خوبی آن عمل می‌کنند. شما را با چند مورد از این نر‌م‌افزارها آشنا می‌کنیم.

GIMP (رایگان برای ویندوز، مک و لینوکس)

پس از مدتی کار با این برنامه عاشقش می‌شوید. به نظر می‌رسد که این مورد، نرم‌افزار فوق‌العاده‌ای از نظر قیمت است که می‌تواند از پس همه کارها بر بیاید و علاوه براین نسبت به پروژه‌های متن باز ضعیف محسوب گردد. یادگیری استفاده از آن زحمتی ندارد و چیزهایی در آن می‌بینید که فراتر از حد انتظار ظاهر می‌شوند.

درباره قدرت این نرم‌افزار شکی وجود ندارد و می‌توانید به طور کاملا رایگان از آن بهره‌مند شوید.

در واقع باید گفت که این برنامه بسیار قدرتمند است، ولی با این وجود نمی‌توانید خیلی از کارهایی را که قبلا در فتوشاپ انجام می‌دادید، اینجا هم ببینید. به بیان دیگر برای به‌کارگیری از آن‌ها باید با ابزارهای بصری کمتری کار خود را پیش ببرید. اگر قیمت تنها مساله شماست (یا کاربر لینوکس هستید) پیشنهاد می‌کنیم GIMP را امتحان کنید. اما در صورتی که راحتی کار مد نظر شماست، باید به فکر نسخه‌های پولی (اما نسبتا ارزان) زیر باشید.

Affinity Photo (پنجاه دلار برای ویندوز و مک)

Affinity Photo از اولین اپلیکیشن‌هایی است که شما را از مهاجرت از فتوشاپ پشیمان نمی‌کند. این برنامه برای هر دو سیستم‌عامل مک و ویندوز با قیمت تنها 49.99 دلار در دسترس است.

Affinity Photo جایگزین مناسبی برای فتوشاپ و GIMP بوده و می‌تواند تقریبا همه کارهای فتوشاپی را انجام دهد. تنها چیزی که کمبود آن واقعا حس می‌شود اکوسیستم ادوب و برخی از ویژگی‌های پیشرفته‌تر در فتوشاپ است.

برای همه کاربران و عکاسان مبتدی، این برنامه می‌تواند همه نیازهایشان را برطرف کند. قیمت 50 دلاری ممکن است به نظر زیاد به نظر برسد، اما در مقایسه با فتوشاپ بهتر بوده و چند برابر بهتر از GIMP است.

Pixelmator (سی دلار برای مک)

Pixelmator ویرایشگر تصویری است که تنها برای مک عرضه شده‌است. این برنامه همه امکانات فتوشاپ را شامل نمی‌شود، اما قادر است بیشتر آن‌‌ها را عملی سازد. با توجه به قیمت 29.99 دلاری، ارزان‌ترین نرم‌افزاری است که می‌توانید آن را تهیه نمایید.

مانند Affinity Photo، برنامه Pixelmator نیز جایگزین شایسته‌ای برای فتوشاپ است و قدرت آن در برابر GIMP بی‌نظیر است. بزرگترین مشکلی که در آن وجود دارد، گردش کاری است که می‌تواند بسیار سردرگم‌‌ کننده باشد، به خصوص اگر پیش از این کاربر قدیمی فتوشاپ باشید.

آنچه که Pixelmator را از Affinity Photo متمایز می‌کند، این است که می‌توانید طراحی‌های بیشتری را انجام دهید و با وکتورها کار کنید. Affinity Photo پیشنهاد خوبی برای عکاسانی است که از فتوشاپ استفاده می‌کنند، اما Pixelmator می‌تواند برای هر کسی کاربردی باشد.

Photoshop (ده دلار در ماه برای ویندوز و مک)

از آوردن خود فتوشاپ در این فهرست تعجب نکنید. برای این کار دلیلی داریم. این نسخه بسته به وضعیت شما شامل طرح قیمت‌گذاری شده است و می‌تواند ارزان‌تر برای‌تان آب بخورد. بنابران اگر تاکنون به خاطر هزینه 700 دلاری فتوشاپ آن را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم تجدید نظر نمایید.

در عوض پرداخت هزینه سنگین برای نسخه اصلی، اکنون قادر هستید تا با پرداخت فقط 9.99 دلار در ماه در طرح Adobe Creative Cloud Photographers ثبت نام کنید. با این ده دلاری که می‌پردازید، فتوشاپ، Lightroom، نسخه موبایلی فتوشاپ و Lightroom، نسخه تحت وب، اشتراک Behance سایت portfolio و برخی از ویژگی‌های کوچک دیگر در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نرم‌افزارهای خوب دیگری نیز وجود دارند که با این حال هنوز مثل فتوشاپ نیستند. با پرداخت 10 دلار در ماه، هنوز هم نمی‌توان گفت که این مقدار کم‌هزینه است، اما مسلما ارزان‌تر از مقدار 700 دلار برای شما تمام می‌شود، مخصوصا اگر با ارایه هر نسخه جدید مجبور به پرداخت 700 تای دیگر باشید. همچنین، Lightroom که برنامه بسیار خوبی برای عکاسان است را هم در نظر بگیریم، رضایت شما از انجام این معامله کامل می‌شود.

نوشته برترین جایگزین‌های ارزان‌قیمت برای فتوشاپ را بشناسید اولین بار در پدیدار شد.